Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 g dried rice noodles
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 1 - 2 fresh chillies, trimmed and cut into halves (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, roots and stalks (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 jar laksa paste (approx. 220 g - see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 whole eggs
- 6 stalks baby bok choy, leaves and stalks separated and cut into pieces (4-5 cm)
- 200 - 250 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 400 g coconut milk
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 cm)
- boiling water
- fish sauce, to taste
- lime juice, to taste
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices for garnishing
- 2 - 4 tbsp fried shallots, for garnishing
- 100 g bean sprouts, for garnishing
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 lime, cut into quarters, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2874 kJ / 684.3 kcal
- Proteine
- 54 g
- Carboidrati
- 36.5 g
- Grassi
- 35 g
- Grassi saturi
- 16.7 g
- Fibre
- 6 g
- Sodio
- 2094.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Quick massaman beef curry
40 min
Thai green chicken curry
30 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Coconut lamb curry
2h
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Nasi goreng
40 min
Coconut fish curry
1h 10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min