Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 175 g green beans, trimmed
- 1 bunch broccolini, trimmed and cut into thirds
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined
- 100 g sugar snap peas, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 cm piece fresh turmeric, peeled
- 2 tsp olive oil
- 12 fresh curry leaves
- 400 g coconut milk
- 200 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 2 tsp coconut sugar
- 600 g firm white fish fillets, pin boned and cut into pieces (3-4 cm)
- sea salt, to season (optional - see Tips)
- fresh coriander leaves, to serve
- cooked rice, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Proteine
- 35.7 g
- Carboidrati
- 48.5 g
- Grassi
- 14.9 g
- Fibre
- 4.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Fish pie
1 Std. 15 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Miso salmon broth
40 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Turmeric fish
30 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min