Dispositivi & accessori
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
Prep. 25min
Totale 1h 5min
6 portions
Ingredienti
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil10 g
-
ras el hanout1 tsp
-
harissa1 tsp
-
passata200 g
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in strips (1 cm)360 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
halloumi cheese diced (1.5 cm)175 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
-
olive oil spray
-
filo pastry sheets5
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
980 mg
Proteine
15 g
Calorie
1307 kJ /
311 kcal
Grassi
12 g
Grassi saturi
6 g
Carboidrati
34 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Savoury
58 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Palak Paneer
45min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Vegetarian Chilli
35min
Paneer Makhani
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Coconut and Spinach Dahl
50min