Carrot Ginger Soup
TM5 TM6

Carrot Ginger Soup

3.6 (157 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 in. fresh ginger, peeled and sliced
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 20 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
  • 28 oz water
  • 1 heaping tbsp homemade vegetable stock base
    o 1 heaping tbsp vegetable stock paste
  • 1 oz coconut oil
  • salt, to season, to taste
  • pumpkin seeds, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
529.3 kJ / 126.5 kcal
Proteine
1 g
Carboidrati
10 g
Grassi
9.8 g
Grassi saturi
4.8 g
Fibre
3 g
Sodio
72.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative