Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Noodles and sauce
- 250 g dried egg noodles
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 - 2 fresh chillies, to taste and deseeded, if preferred
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, for garnishing, and stalks
- 2 tbsp oil
- ½ tsp ground turmeric (see Tips)
- ½ tsp ground cumin
- 3 tsp fish sauce
- 2 tsp raw sugar
- 2 tsp lime juice
- 165 g coconut milk
Prawn stir-fry
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 tbsp oil
- 1 brown onion, cut into wedges and layers separated
- ½ red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 150 g zucchini, cut into batons (5 x 1 cm)
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 2 tsp soy sauce
- 1 - 2 pinches ground white pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2512.7 kJ / 598.3 kcal
- Proteine
- 29.1 g
- Carboidrati
- 52.7 g
- Grassi
- 29 g
- Grassi saturi
- 10.1 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodio
- 892.5 mg
Ricette alternative
Pad Thai noodles with prawns
30min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Prawn noodle curry
10min
Smoked trout pasta with lemon and capers
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Nasi goreng
40min
Prawn stir-fry
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
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Linguine with salmon and herbs
25min
Quick prawn stir-fry
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Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
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Coconut turmeric fish curry
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