Dispositivi & accessori
Char siew sauce
Prep. 10min
Totale 10min
1 Total recipe
Ingredienti
-
fresh ginger peeled20 g
-
soy sauce80 g
-
hoisin sauce50 g
-
honey50 g
-
Chinese cooking wine50 g
-
brown sugar30 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 Total recipe
Proteine
6.1 g
Calorie
1682.9 kJ /
400.7 kcal
Grassi
2.8 g
Fibre
0 g
Carboidrati
97.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Essentials
11 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Sweet and sour pork ribs
40min
XO sauce
1h 50min
Dried Shrimp Sambal
55min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Yam Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min