
Dispositivi & accessori
Scrambled Tofu
Prep. 5min
Totale 20min
5 portions
Ingredienti
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
122 kcal /
510 kJ
Proteine
7 g
Grassi
9 g
Carboidrati
5 g
Fibre
2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Everyday Vegan
12 ricette
Internazionale
Internazionale