Dispositivi & accessori
Vegetarian Japchae
Prep. 20min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
firm tofu14 oz
-
cornstarch2 - 3 tbsp
-
water40 oz
-
cellophane noodles7 oz
-
yellow onions thinly sliced half moons4 oz
-
garlic cloves thinly sliced3
-
sesame oil divided3 - 4 tbsp
-
carrots julienned3 oz
-
fresh shiitake mushrooms stems discarded, thinly sliced3 oz
-
baby spinach1 oz
-
bell peppers julienned4 oz
-
zucchini julienned5 oz
-
soy sauce2 oz
-
sugar1 oz
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
green onions julienned, to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
835.9 mg
Proteine
19.7 g
Calorie
2143.6 kJ /
512.4 kcal
Grassi
20.6 g
Fibre
5.7 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
67.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Taste of East Asia
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Miso Soup with Vegetables
30min
Mushroom Stir-Fry
55min
Korean Beef Bowl
1h
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Egg Drop Soup
45min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Tofu Stew
30min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Tofu Ramen Bowl
55min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min