Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Proteine
- 15.2 g
- Carboidrati
- 62.8 g
- Grassi
- 20.4 g
- Fibre
- 13.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Sweet potato lasagne
1h 20min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Mixed mushroom burgers
50 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Breakfast sausages
1sa 5 dk
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Rendang curry
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Vegan walnut and black bean burger
4j 40 menit
Vegan moussaka
1h 50min