Dispositivi & accessori
Tabbouleh-stuffed Peppers
Prep. 15min
Totale 50min
4 pieces
Ingredienti
-
bulgur wheat (see tip)70 g
-
water boiling120 g
-
mixed peppers4
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)2
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces (2 cm)120 g
-
ripe tomatoes quartered, deseeded200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
baharat spice mix (opzionale) (see tip)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber diced (5 mm)100 g
-
pomegranate seeds (opzionale)80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
5 g
Calorie
1073 kJ /
258 kcal
Grassi
14 g
Carboidrati
23 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebrate Spring
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Aubergine Bhurta
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Chickpea Pancakes
20min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1h 5min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min