Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
- 60 g fenkułu, pokrojonego na kawałki (opzionale)
- 20 g wody
- ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- 120 g soli gruboziarnistej
- Valori nutritivi
- per 1 Cały przepis
- Calorie
- 1486.3 kJ / 355 kcal
- Proteine
- 66 g
- Carboidrati
- 23 g
- Grassi
- 3 g
- Fibre
- 10 g
Nelle collection
Ricette alternative
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55 min
Stek z tuńczyka na parze z pikantnym dipem z pomidorów i soczewicy
40 Min
Omułki w śmietanowym sosie z białego wina
45 min
Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)
35 min
Zupa rybna z pulpetami z karpia
2 Std.
Tatar z tuńczyka z kremem awokado
20min
Kalmary w pikantnym sosie imbirowym
40 Min
Koktajl z krewetek
45 min
Wolno gotowane kalmary z chorizo w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 30 min
Krewetki z warzywami na liściach sałaty
45 min
Krewetki i kalmary z selerem naciowym
30 Min
Gulasz z ryb i owoców morza
45 min