![Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole) Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/36F25125-895F-42AD-B6BC-03C0D6093D9B/Derivates/279e0b03-c6af-4c36-a19e-b95a6f4d11e5.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 12 oz pork short ribs, cut into pieces
- 2 oz rice wine
- 1 oz dried shrimp
- 2 garlic cloves, thinly sliced
- 1 tsp sesame oil
- ½ oz dried mushrooms
- 35 oz chicken broth
- 14 oz Chinese cabbage, cut into pieces (1 in.)
-
5
oz bamboo shoots, fresh, cut into pieces
o 5 oz bamboo shoots, canned, drained - 4 oz fresh black wood ear mushrooms, cut into pieces
- 3 ½ oz cooked gingko nuts
- 5 garlic chives, cut into pieces (2 in.)
- 1 red chili pepper, stem removed, thinly sliced
- 4 oz small scallops
- 2 oz soy sauce
- 1 oz oyster sauce
- 10 quail eggs
- fresh cilantro leaves, to garnish, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Proteine
- 21 g
- Carboidrati
- 14 g
- Grassi
- 7 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Ramen Noodle Soup
40 min
Summer seafood soup
45 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Mapo tofu
15min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Beef Adobo
6 godz. 20 min
New England Clam Chowder
45 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Fish soup
40 min