Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Proteine
- 47.4 g
- Carboidrati
- 72.8 g
- Grassi
- 10.9 g
- Grassi saturi
- 2 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodio
- 1542.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Miso chicken and rice
1h 30min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Korean beef bowl
1h 10min
Kung Pao chicken
1h 30min
Beef and coconut soup
30min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Vegetable pilaf
1u.
Chicken and prawn noodles
30min