Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
TM6 TM5 TM31

Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms

4.1 (30 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g mixed dried mushrooms
  • boiling water, for soaking
  • 50 g carrot, cut into pieces
  • 90 g tomatoes, cut into quarters
  • 20 g olive oil
  • 2 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp brown sugar
  • ½ tsp ground ginger
  • 1000 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g dried egg noodles
  • 80 g fresh enoki mushrooms
  • 50 g snow peas, cut into thirds
  • 30 g tofu, cut into cubes (2 cm)
  • 30 g celery, cut into pieces (1.5 cm)
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 tbsp white vinegar
  • 20 g fresh coriander, leaves only, finely chopped

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
884.8 kJ / 210.7 kcal
Proteine
7.3 g
Carboidrati
31 g
Grassi
6.4 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
3.8 g
Sodio
1090.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative