![Hot and sour soup Hot and sour soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2AAA09FF-A584-4DB6-8F69-EC90790720B3/Derivates/B7B9322B-91CF-4300-AB39-91BC054A75B9.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g dried black fungus (see Tips)
- 1050 g water, plus extra for soaking
- 20 g oil
- 2 - 3 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 150 g carrot, cut into matchsticks
- 100 g canned bamboo shoots, drained and cut into thin strips
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp arrowroot flour
- 80 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 70 g Shaoxing wine
- 40 g soy sauce
- ½ - 1 tsp ground white pepper, to taste
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- sesame oil, for drizzling
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1310 kJ / 312 kcal
- Proteine
- 15.7 g
- Carboidrati
- 10.3 g
- Grassi
- 21.1 g
- Fibre
- 6.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Coconut and Osmanthus Jelly
3h 20min
Mapo tofu
15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26u. 50min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Hot and sour soup
20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1ч. 5 мин.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h