Dispositivi & accessori
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Prep. 10min
Totale 50min
8 portions
Ingredienti
-
fresh rosemary1 sprig
-
turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied600 g
-
processed cheese slices8
-
260 g prosciutto, slicedpancetta sliced260 g
-
garlic clove1
-
shallot cut in half1
-
butter30 g
-
water300 g
-
dry white wine200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed20 g
-
Worcestershire sauce5 drops
-
cream, min. 30% fat50 g
-
freshly ground black pepper2 pinches
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 8 portions
Proteine
263 g
Calorie
14238 kJ /
3403 kcal
Grassi
255 g
Carboidrati
16 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Focus on Poultry
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Liver cake
1h 50min
Asparagus cream soup
30min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Potato goulash
1h
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Borscht
50min
Liver Cake
1h 50min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45min
Chicken Liver Pate
25min
Smooth cauliflower soup
50min
Spinach and Parmesan Soup
45min