![Beetroot soup with herb dumplings Beetroot soup with herb dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C2FECA2-0AE1-47AC-822B-749231902DDD/Derivates/DF3807F6-71E5-40F9-8A3E-386E6127ABCC.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (opzionale)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
o 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
o 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Proteine
- 7 g
- Carboidrati
- 30 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Ratatouille
40min
Creamy courgette soup
25 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Potato and vegetable purée
45 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min