![Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a8b71939-0283-4f55-ad34-9d760e990db5/Derivates/2945a2f6-f1dd-40ad-83b1-91d3ccf1e3e1.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
o 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2469 kJ / 590 kcal
- Proteine
- 44 g
- Carboidrati
- 40 g
- Grassi
- 29 g
- Fibre
- 8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Steamed Cod Over Greens
40min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min