Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
o 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2469 kJ / 590 kcal
- Proteine
- 44 g
- Carboidrati
- 40 g
- Grassi
- 29 g
- Fibre
- 8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h