Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli hot sauce
- 3 tsp tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 30 g sugar
- 100 g water
- ½ tsp cornflour
Rice tube puddings
- 450 g sushi rice
- 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g lean pork fillets, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips
o 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into strips - 50 g dried prawns (opzionale)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, cut into pieces, for garnishing
- 10 g roasted unsalted peanuts, cut into pieces, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 cup
- Calorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteine
- 12 g
- Carboidrati
- 45 g
- Grassi
- 5 g
- Fibre
- 0 g
Ricette alternative
Aussie meat pies
2h
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Butter chicken
55 min
Pumpkin soup
30 min
Mashed potatoes
40 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Master stock chicken
1h 30min
Pork with black bean sauce
30 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Thai-style fish cakes
30 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Basic bread
1sa 35 dk