Mediterranean seafood rice with chorizo
TM5 TM6

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.2 (30 valutazioni )

Ingredienti

  • 400 g fresh mussels, shells scrubbed and debearded
  • 160 g onions, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 200 g fresh squid rings
  • 200 g mixed capsicum (e.g. red, green), cut into pieces (3 cm)
  • 50 g spicy chorizo, cut into thin slices
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 pinches saffron
  • 200 g water
  • ½ tsp Chicken stock paste (refer to recipe in The Basic Cookbook)
  • 350 g short-grain white rice, cooked (see Tips)
  • 50 g peeled raw prawns
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1593 kJ / 377 kcal
Proteine
17 g
Carboidrati
51 g
Grassi
11 g
Fibre
3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative