Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Proteine
- 33 g
- Carboidrati
- 34.6 g
- Grassi
- 39.2 g
- Grassi saturi
- 17 g
- Fibre
- 6 g
- Sodio
- 577.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
White fish and lemon risotto
30 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Salmon and fennel risotto
30 min
Garlic prawns
25 Min
Chicken and pesto risoni
35 min