Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Proteine
- 33 g
- Carboidrati
- 34.6 g
- Grassi
- 39.2 g
- Grassi saturi
- 17 g
- Fibre
- 6 g
- Sodio
- 577.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon and fennel risotto
30 min
Chicken and risoni bake
1h 15min
White fish and lemon risotto
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Chicken and pesto risoni
35min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Prawn saganaki with feta
35min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min