Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1440 g water
- 300 g witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt
- 60 g Chinese kool, in stukken (2 cm)
- 100 g uien, in dunne ringetjes (2 mm)
- 40 g wortelen, in dunne reepjes (2 mm)
- 4 sneetjes kombu (ong. 2 cm elk) (opzionale)
- 10 - 12 grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)
- 300 g schelpdieren, schalen geschraapt
- 250 g rauwe pijlinktvisringen
- 75 g Japanse sojasaus (zie tip)
- 60 g sake
- 1 tl zout
- 2 tl lichte sesamolie (10 g)
- 80 g misopasta
- 5 snuifjes wakame vlokken, gedroogd
- 200 g zijden tofu, in blokjes (1.5 cm) (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2015 kJ / 478 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 71 g
- Grassi
- 7 g
- Fibre
- 1.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetarische chili
Nessuna valutazione
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nessuna valutazione
Soba noodle mee goreng
Nessuna valutazione
Pulled barbecue jackfruit
25 min.
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Nessuna valutazione
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Guacamole
5 min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nessuna valutazione
Kaastaartijs
Nessuna valutazione
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Nessuna valutazione