Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
o slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions quartered
- 220 g milk
- 25 g unsalted butter, diced
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
o clarified butter - 750 g beef (for stewing), cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée
- 350 g tinned chopped tomatoes or fresh
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
o ½ tsp caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
o 2 cloves - 300 g water
- 30 g plain flour
- 200 g peppers, red and green, cut in thin strips
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2315 kJ / 553 kcal
- Proteine
- 38 g
- Carboidrati
- 45 g
- Grassi
- 22 g
- Fibre
- 5.7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Beef Stroganoff
1h
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Chicken Étouffée
45 min
Beef Goulash
2h 45min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min