Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 10 gramů česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na potření ryby
- 600 gramů pražmy královské, očištěné a vykuchané, 4 filety (cca 150 gramů každý)
- 2 špetky soli, plus extra na osolení ryby
- 2 špetky pepře černého, mletého, plus extra na opepření ryby
- 200 gramů papriky, červené a žluté, na kostičky (1-2 cm)
- 50 gramů vody
- Valori nutritivi
- per 4 porce
- Calorie
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Proteine
- 126.1 g
- Carboidrati
- 14.1 g
- Grassi
- 73.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1sa
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 dk
Treska s kroupotem
50 dk
Tuňák s bramborem po baskicku
30min
Citrónové kuře s chřestem
40 dk
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1sa
Pstruh se zelenou čočkou
35 Min
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 Min
Gratinovaný květák
55min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25min