
Dispositivi & accessori
Zucchini banana loaf
Prep. 15min
Totale 1h 45min
10 portions
Ingredienti
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
441.9 kcal /
1855.9 kJ
Proteine
10.2 g
Grassi
25.6 g
Carboidrati
41.6 g
Fibre
5.8 g
Grassi saturi
14 g
Sodio
158.7 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda