Dispositivi & accessori
Milk jellies with poached stone fruit
Prep. 50min
Totale 5h
6 portions
Ingredienti
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)150 g
-
honey40 g
-
cinnamon quill broken into pieces1
-
whole cloves2
-
cardamom pods crushed3
-
water100 g
-
fresh plums or 6 apricots, stones removed5
-
milk500 g
-
raw sugar2 tbsp
-
gelatine powder2 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
39.8 mg
Proteine
4.6 g
Calorie
820 kJ /
195.2 kcal
Grassi
9.1 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
5.7 g
Carboidrati
24.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Sunny gazpacho
25min
Cherry clafoutis
1h 5min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Pineapple tarts
1h 30min
Steamed ginger puddings
40min
Koththu roti
1h 5min
Herbed lavosh
55min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Yoghurt dressing
10min
Tiffin slice
4h 30min