Dispositivi & accessori
Butterfly cakes
Prep. 20min
Totale 1h
12 portions
Ingredienti
-
eggs2
-
honey140 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
buttermilk190 g
-
extra virgin coconut oil softened120 g
-
self-raising flour250 g
-
pouring (whipping) cream to serve (see Tips)150 g
-
jam of choice, to serve (see Tips)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
182 mg
Proteine
4.4 g
Calorie
1119.9 kJ /
266.7 kcal
Grassi
15.9 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
12.7 g
Carboidrati
27.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Custard
10min
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Two-layer chocolate cake
3h 20min
Whoopie pies
1h 20min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gravity cake
2h
Buttermilk scones
35min
Too easy chocolate cake
50min