Versioni compatibili
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 140 g shallots, halved
- 10 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 3 garlic cloves
- 80 g celery stalk, cut in pieces (3 cm)
-
60
g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
o 60 g parsley root, cut in pieces (3 cm) - 30 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1950 g water
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
o 3 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp salt
-
250
g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized (see tip)
o 300 g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized, frozen, defrosted, patted dry - 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 17-18 min cooking time
- 50 g white wine
-
150
g fresh green peas
o 150 g frozen green peas - 10 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches
- 150 g Tortellini, ring-shaped pasta, any filling
- 50 g single cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2884.9 kJ / 689.5 kcal
- Proteine
- 21 g
- Carboidrati
- 87.8 g
- Grassi
- 27.5 g
- Grassi saturi
- 12.5 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodio
- 979 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Carrot and Coriander Soup
25 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min