![Inside-out chicken parmigiana Inside-out chicken parmigiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C56292A8-07FE-4CA5-A36B-DE7C94817F05/Derivates/AD4E6692-4B80-4FD0-AB0F-C05110D3234D.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Proteine
- 69.5 g
- Carboidrati
- 23.6 g
- Grassi
- 23 g
- Grassi saturi
- 10.7 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1021.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef stroganoff
35min
Meat stock paste
45 min
Veal involtini
35min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Chocolate mousse soufflés
55 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Diane sauce
20min
Bubble and squeak soup
35min