Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Proteine
- 69.5 g
- Carboidrati
- 23.6 g
- Grassi
- 23 g
- Grassi saturi
- 10.7 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1021.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stroganoff
35 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Poached eggs
25 min
Meat stock paste
45 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1u. 50min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Creamy honey mustard chicken
1h
LCHF chicken Kyivs
40 min
Diane sauce
20min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20 min