Dispositivi & accessori
Gluten free pasta
Prep. 30min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
613.7 mg
Proteine
20.6 g
Calorie
1020.4 kJ /
243 kcal
Grassi
5.6 g
Fibre
8.9 g
Grassi saturi
1.4 g
Carboidrati
44.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Chicken velouté meal
40min
Poached eggs
25min
Baking powder
5min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free scones
30min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten free pizza base
35min
Fruit ice cream
10min
Gluten free waffles with maple bacon
1h