Dispositivi & accessori
Gluten free pasta
Prep. 30min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
613.7 mg
Proteine
20.6 g
Calorie
1020.4 kJ /
243 kcal
Grassi
5.6 g
Fibre
8.9 g
Grassi saturi
1.4 g
Carboidrati
44.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Butter chicken
55min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Steamed coconut custards
45min
Gluten free scones
30min
Haloumi
5h
Brazilian cheese puffs
20min
Chicken velouté meal
40min
Gluten free pizza base
35min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Classic mushroom risotto
30min
Basic bread
1h 35min