Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Proteine
- 48.9 g
- Carboidrati
- 16.5 g
- Grassi
- 19.5 g
- Grassi saturi
- 5.4 g
- Fibre
- 10.4 g
- Sodio
- 400.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stroganoff
35min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Butter chicken
55 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Shepherd's pie
55 min
Mashed potatoes
40 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Beef "Burgundy"
40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min