![All-in-one 'roast' beef All-in-one 'roast' beef](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/390BB138-5C27-408E-94C4-8A608327FA22/Derivates/A472DC15-2350-4240-AF3C-D43693905303.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Proteine
- 48.9 g
- Carboidrati
- 16.5 g
- Grassi
- 19.5 g
- Grassi saturi
- 5.4 g
- Fibre
- 10.4 g
- Sodio
- 400.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken velouté meal
40 Min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
All-in-one chicken dinner
50min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Chicken and cashews
55 Min
Beef "Burgundy"
40 Min