Beetroot, feta and spinach quiche
TM6 TM5 TM31

Beetroot, feta and spinach quiche

3.8 (85 valutazioni )

Ingredienti

Pastry

  • 200 g buckwheat groats
  • 1 pinch salt
  • 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
  • 45 g water
  • plain flour, for dusting

Filling

  • 100 g brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 250 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
  • 5 eggs
  • 400 g full cream milk
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 50 g fresh spinach leaves, torn into pieces
  • 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1323 kJ / 315 kcal
Proteine
12.5 g
Carboidrati
23 g
Grassi
18.6 g
Grassi saturi
10.5 g
Fibre
4.3 g
Sodio
285.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative