![Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBEC4641-39E3-452F-8504-F56A8834200E/Derivates/68D415E7-A98F-433B-A149-11ECEA1E530C.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 oz unsalted butter, diced (½ in.-1 in.)
- 2 shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
- 2 garlic cloves
- 7 ½ oz water, plus 1 tbsp, divided
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tip)
- 2 tsp pink peppercorns, divided
- 10 ½ oz potatoes, small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
- olive oil, to grease
-
16 - 24
oz lamb sirloins, boneless (approx. 3-6 fillets)
o 16 - 24 oz lamb fillet steaks - 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
- 1 carrot, large, julienned
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp corn starch
- 2 oz heavy whipping cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Proteine
- 29 g
- Carboidrati
- 12.8 g
- Grassi
- 29.3 g
- Grassi saturi
- 23.7 g
- Fibre
- 4.7 g
- Sodio
- 204.9 mg
Ricette alternative
Crispy Coconut Shrimp
20min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 Std. 5 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Keto Lemon Hollandaise
10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h