Chicken with Creamy Vegetable Sauce
TM6 TM5

Chicken with Creamy Vegetable Sauce

4.4 ( 70 valutazioni )

Ingredienti

  • 14 oz water
  • 4 ½ oz carrots in pieces
  • 2 oz celery root (celeriac) in pieces
  • 2 oz celery leaves
    o 2 oz fresh parsley leaves only
  • 1 chicken stock cube
    o 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 24 oz chicken breast fillets sliced (2 in. x ¾ in.)
  • ½ tsp salt plus extra to taste
  • ¼ tsp freshly ground pepper plus extra to taste
  • 5 ½ oz button mushrooms sliced
  • 1 oz all-purpose flour
  • 3 ½ oz cream
  • 1 tsp Worcestershire sauce (opzionale)
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 oz unsalted butter in pieces

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
363.5 kcal / 1520.7 kJ
Proteine
42 g
Grassi
15.4 g
Carboidrati
13.2 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
7.3 g
Sodio
439.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 100 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative