Dispositivi & accessori
Pulled Pork and Cider Rolls
Prep. 10min
Totale 1h
8 portions
Ingredienti
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
dry cider500 g
-
onions quartered130 g
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
dark brown sugar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
30 g unsalted butterlard30 g
-
fresh tarragon leaves only3 - 4 sprigs
-
bread rolls for serving8
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
22.2 g
Calorie
1379 kJ /
330 kcal
Grassi
11.5 g
Carboidrati
34.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Ham Hock Potato Bake
35min
Cheeseburger Quiche
50min
Ham and Leek Pies
1h 50min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Coronation Chicken
30min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken Pizzaiola
50min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Pulled Pork Rolls
30min