Dispositivi & accessori
Sesame Cold Noodles
Prep. 40min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
Toppings
-
Japanese cucumber whole, spiralized2
-
carrots skin removed2
-
sesame seeds, white toasted, for garnish
-
water3000 g
-
chicken breast fillet, skinless400 g
-
eggs2
-
dried noodles Beijing La Mien400 g
-
cooking oil for drizzling1 tbsp
Sesame Sauce
-
garlic cloves unpeeled2
-
sesame pastetahini paste (see tips)80 g
-
peanut butter creamy2 tbsp
-
hot water60 g
-
soy sauce60 g
-
brown sugar30 g
-
sesame oil2 tbsp
-
black vinegar2 tbsp
-
rice vinegar½ tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 portions
Sodio
11910.7 mg
Proteine
176.4 g
Calorie
15471 kJ /
3697.6 kcal
Grassi
193.9 g
Fibre
27.7 g
Grassi saturi
53.7 g
Carboidrati
339.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cutter+
18 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Irish Seafood Chowder
55min
Bacon Mayonnaise
20min
Café Au Lait (Caffè Latte)
30min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Amaretto Sour (Metric)
10min
Creamed pāua soup
1h
Crushed ice
5min
Raw kibbeh
15min