Dispositivi & accessori
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Prep. 10min
Totale 10h 25min
6 portions
Ingredienti
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (opzionale) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
24.5 mg
Proteine
3.8 g
Calorie
762 kJ /
182.1 kcal
Grassi
1.7 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
SG60 Flavours
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Singapore Laksa
55min
KL Hokkien Noodles
35min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Nessuna valutazione
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Homemade Soy Milk
30min
Traditional minestrone
45min
Mee Goreng Mamak
20min