Dispositivi & accessori
Pandan Sponge Cake
Prep. 5min
Totale 1h
8 slices
Ingredienti
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
128.1 mg
Proteine
5.4 g
Calorie
577 kJ /
137.9 kcal
Grassi
7.4 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
4.5 g
Carboidrati
12.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Sambal Kangkung
10min
KL Hokkien Noodles
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Soy Braised Whole Chicken
Nessuna valutazione
Mapo tofu
30min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Ayam Pongteh
30min
Old Cucumber Soup
Nessuna valutazione
Stir-fry Baby Bak Choy
10min