The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)

The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)

3.0 2 valutazioni
Prep. 10min
Totale 35min
4 portions

Ingredienti

  • large eggs chilled
    6
  • water to fill to 1 liter mark
  • celery trimmed and cut into quarters
    7 oz
  • plain yogurt high protein (see Tip)
    3 ½ oz
  • mayonnaise
    1 oz
  • Dijon mustard
    1 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ - 1 oz
  • pickled capers
    1 oz
  • raw beets (approx. 2 small beets), peeled and quartered
    7 oz
  • radishes (approx. 4)
    5 oz
  • whole grain bread toasted (see Tip)
    4 slices
  • fresh baby spinach to serve
    8 oz
  • fresh chives chopped
    2 tbsp
  • ground black pepper to season

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 395.4 kcal / 1654.5 kJ
Proteine 20.1 g
Grassi 23.6 g
Carboidrati 26.6 g
Fibre 5.7 g
Grassi saturi 5.7 g
Sodio 715.2 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...