Dispositivi & accessori
Orange Pound Cake
Prep. 15min
Totale 1h 15min
8 portion
Ingredienti
-
sunflower oil to grease
-
all purpose white flour to dust
-
sugar255 g
-
orange zest1
-
orange unpeeled, cut into quarters1
-
egg, large (65-70 g)3
-
sunflower oil85 g
-
130 g heavy cream, 35% fatplain yogurt130 g
-
all purpose white flour255 g
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt1 pinch
-
sugar to sprinkle
-
orange (opzionale) slices2 - 3
-
mint leave, fresh (opzionale) to garnish, to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
235.1 mg
Proteine
7.2 g
Calorie
1617.8 kJ /
386.7 kcal
Grassi
14 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
2.4 g
Carboidrati
59.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
In Homemade we Trust
37 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Windsor Bread
Nessuna valutazione
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1h 15min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Nessuna valutazione
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Loaded Potato Waffle
50min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Mini Gugelhupf bundts
2h
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4h 45min
Pad Thai
45min
Unicorn Head Cake
3h