Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce

Nessuna valutazione
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions

Ingredienti

  • plain flour
    310 g
  • medium eggs
    3
  • whole milk
    150 g
  • sunflower oil
    70 g
  • water plus extra for boiling
    360 g
  • fine sea salt plus 1 Tbsp
    1 ½ tsp
  • asparagus cut in diagonal pieces (3 cm)
    250 g
  • pine nuts
    30 g
  • wild garlic leaves coarsely chopped
    20 g
    20 g fresh chives, coarsely chopped
  • onion quartered
    100 g
  • vegetable stock paste homemade
    1 heaped tsp
    1 cube vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • double cream
    200 g
  • red pepper deseeded, cut in pieces (2 cm)
    200 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 782.4 kcal / 3273.4 kJ
Proteine 19.1 g
Grassi 47.8 g
Carboidrati 71.7 g
Fibre 5.3 g
Grassi saturi 15.8 g
Sodio 2728.5 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...