Dispositivi & accessori
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
Prep. 10min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
cauliflower cut in florets (3 cm)450 g
-
onions quartered160 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garam masala (see tip)2 Tbsp
-
unsalted butter diced40 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed (2 x 400 g tin)480 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
double cream100 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
418.9 kcal /
1752.5 kJ
Proteine
13.4 g
Grassi
21.5 g
Carboidrati
46.9 g
Fibre
13.8 g
Grassi saturi
11.3 g
Sodio
902.5 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Our Kitchens Are A Window To The World
35 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda