Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.4 32 valutazioni
Prep. 20min
Totale 30min
4 portions

Ingredienti

  • frozen green peas
    300 g
  • dried tagliatelle
    300 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    200 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • fresh basil leaves plus extra, for garnishing
    30 g
  • fresh mint leaves plus extra, for garnishing
    10 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • freshly squeezed lemon juice
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • water
    1300 g
  • medium eggs
    4
  • water
  • coarse salt flakes to taste
  • ground black pepper to taste

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 portion

Sodio 1375.1 mg
Proteine 39.6 g
Calorie 3552 kJ / 849 kcal
Grassi 44.7 g
Fibre 7 g
Grassi saturi 14.2 g
Carboidrati 71.5 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...