Spring Chicken Casserole
TM6 TM5 TM31

Spring Chicken Casserole

4.3 (55 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g plain flour
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 8 chicken thighs, boneless, skin on
  • 15 g olive oil, plus 3-4 Tbsp for frying
  • 200 g onions, quartered
  • 160 g celery stalks, cut in pieces
  • 320 g carrots, cut in pieces
  • 800 g chicken stock
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
    o 1 tsp dried thyme
  • 650 - 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g frozen green peas

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1984 kJ / 474 kcal
Proteine
24.8 g
Carboidrati
28 g
Grassi
29.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative