Dispositivi & accessori
Fermented Onions (with Cutter)
Prep. 15min
Totale 72h 30min
4 portions
Ingredienti
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1534.1 mg
Proteine
20.6 g
Calorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Grassi
23.5 g
Fibre
4.8 g
Grassi saturi
3.5 g
Carboidrati
9.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gut Health
9 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Nessuna valutazione
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Sweet Cucumber Pickles
48h 20min
Blueberry Yogurt
13h
Almond and Seed Crackers
45min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Peanut Butter
5min
Simple Granola
25min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min