Fried Chives Pockets
TM6 TM5

Fried Chives Pockets

5.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

Dough

  • 230 g plain flour
  • 120 - 130 g water
  • 10 g cooking oil
  • ¼ tsp salt

Chive fillings

  • 2 eggs
  • 15 g cooking oil
  • 20 g dried shrimp, small size, rinsed, toasted
  • 300 g Chinese chives, cut in small pieces, approx. 0.5 cm
  • 30 g sesame oil, untoasted
  • 10 g oyster sauce
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 pinch Chinese five spice powder
  • 1 tsp salt

Assembly

  • cooking oil, for frying

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1123 kJ / 269 kcal
Proteine
10 g
Carboidrati
32 g
Grassi
12 g
Grassi saturi
2 g
Fibre
2 g
Sodio
512 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative