Dispositivi & accessori
Greek Fava dip
Prep. 5min
Totale 50min
8 portions
Ingredienti
-
red onion cut into halves, plus extra sliced to serve80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
water700 g
-
dried yellow split peas rinsed and drained250 g
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salted capers to garnish
-
pita bread to serve
-
olives to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
243.9 mg
Proteine
7.6 g
Calorie
709.9 kJ /
169.7 kcal
Grassi
6.6 g
Fibre
8.2 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
21 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Everyday
68 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Tuna dip
15min
Three Egg French Omelet
30min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Tahini dip (tarator)
5min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Traditional mint tea
25min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Pumpkin Pizza
2h
Broad bean bruschetta
30min