Avocado with Egg and Salmon Tartare
TM6

Avocado with Egg and Salmon Tartare

5.0 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 6 large eggs, chilled, straight from the refrigerator
  • water, to fill to the 1L mark
  • 2 sprigs dill, fresh, leaves only
  • 250 g salmon fillet, fresh, skinless, cut into pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 5 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp red peppercorn, dried, divided
  • ½ tsp sea salt
  • 3 avocados
  • microgreens, to garnish
  • 6 slices white bread, in square, sliced, for toasting

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1580.1 kJ / 376.2 kcal
Proteine
20.6 g
Carboidrati
16.5 g
Grassi
24.1 g
Grassi saturi
4.7 g
Fibre
7.3 g
Sodio
457.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative