Beer Can Burger with Beer Mushrooms

Beer Can Burger with Beer Mushrooms

4.9 7 valutazioni
Prep. 15min
Totale 2h 10min
6 portions

Ingredienti

Beer Can Burgers
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • lean ground beef (90% lean) (see Tip)
    24 oz
  • panko bread crumbs
    2 oz
  • garlic powder
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • large egg
    1
  • brown ale
    2 oz
  • thick cut bacon
    6 slices
Beer Mushrooms
  • water
    1 ½ oz
  • cremini mushrooms sliced
    10 oz
  • unsalted butter cold, in one cube
    1 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • brown ale
    6 oz
  • beef stock
    3 oz
  • soy sauce
    ½ oz
  • Worcestershire sauce
    1 ½ tsp
Baking
  • provolone cheese
    6 slices

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 561.2 kcal / 2347.9 kJ
Proteine 37.9 g
Grassi 37.8 g
Carboidrati 13.8 g
Fibre 1 g
Grassi saturi 16.2 g
Sodio 1081.6 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...