
Dispositivi & accessori
Carrot and Coriander Soup
Prep. 10min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
red split lentils30 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)2 cm
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
onion quartered50 g
-
unsalted butter50 g
-
liquid vegetable stock500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh coriander plus more for serving2 sprigs
-
milk100 g
-
fresh coriander for serving
-
single cream (opzionale) for serving
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
156 kcal /
654 kJ
Proteine
2.4 g
Grassi
11.5 g
Carboidrati
10.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Welcome Collection
14 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda