Carrot and Coriander Soup
TM31 TM5 TM6

Carrot and Coriander Soup

4.6 (350 valutazioni )

Ingredienti

  • 30 g red split lentils
  • ½ lemon, thin peelings of skin only
  • 2 cm fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
  • 300 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
  • 50 g onion, quartered
  • 50 g unsalted butter
  • 500 g vegetable stock
    o 500 g chicken stock
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 sprigs fresh coriander, plus more for serving
  • 100 g milk
    o 100 g single cream, plus more for serving (optional)
  • fresh coriander, for serving
  • single cream, for serving (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
654 kJ / 156 kcal
Proteine
2.4 g
Carboidrati
10.7 g
Grassi
11.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative